EnglishMagyar

Google+
Google+
Együttműködő partnereink:

      

     
DORADO XXI KFT..


És

 

                                                  


Tagságaink:


       


  

 

Lineo International Consulting Kft.

adószám: 23030307-2-42.

Cím:

1071 Damjanich utca 58. I em. 2.

A képzésekre való személyes jelentkezést, kérjük emailben vagy telefonon előre egyeztetni szíveskedjenek.

Telefon:

+36/70/394 5336

Iroda nyitvatartása:

H-P 9.00 - 16.00-ig

Telefonos időpontegyeztetés:

hétköznap 9.00-18.00 óra között.

Coaching és mediáció ülések:

hétköznap 8.00-12.00 és

13.00 - 19.00 óra között.

www.coaching-mediation.hu

www.coaching-nlp.hu

E-mail:

office@coaching-mediation.huCsapatunk


"Mi is emberből vagyunk - vannak hétköznapjaink, ünnepeink, örömeink és megoldandó feladataink. Amitől talán többek vagyunk, hogy már tanultunk a hibáinkból és alázattal, befogadóan, szeretettel tekintünk a világ és az emberek felé."


 

S. Tóth Márta - international life&business coach, NLP coach, szupervizor és mentor, kommunikációs szakember, mediátor, nemzetközi NLP tréner, Master NLP Practitioner, Master Time Line Therapy Practitioner és Master Hypnotherapy Practitioner, a Lineo International Consulting Kft. az Akadémia alapítója és a lineo coaching védett márka létrehozója.


"Nagyon nehéz dolog elfogadónak lenni. Az élet számos alkalommal próbára tesz, megkísérel megrengetni a hitemben: hogy „megéri” jónak, igaznak lenni. Én mégis kitartok, akármilyen nehéz is. Több mint húszéve kommunikációs szakemberként dolgozom különböző területeken, tizenévig  dolgoztam a médiában újságíróként és szerkesztő-riporterként,  majd négy évig voltam a Studio Moderna (Top Shop) Kft. romániai leányvállalatánál kihelyezve, országos cégvezető és ügyvezetőként fejlesztettem a céget. Immár tízéve ezzel párhuzamosan vezettem a romániai saját cégünket is, az MTP Stúdió Kft.-t és további külföldi cégeket.  2010-ben itthon indítottam el a Lineo International Consulting Kft. tevékenységét és a Coaching, Mediáció és Mentálhigíéné Akadémiát. Jelenleg NLP coachinggal, mediációval, szervezetfejlesztéssel, tréningekkel és oktatással foglalkozom, ügyvezetési teendőkkel kiegészítve. Második éve tanítom a kommunikációt a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen és ősztől a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Fősikolán a mediáció felnőtt továbbképzésein. Huszonnégy évesen mentem férjhez, elváltam. Immár tízhárom éve azonban megtaláltam a másik felem, férjem mellett minden nap boldogan ébredek és térek nyugovóra, s van egy kiemelkedően okos és sikeres, céltudatos fiam, akivel remek a kapcsolatom. Ahhoz, hogy most azt tudjam mondani: "OKÉ vagyok", hosszú és rögös úton kellett végigmenjek hol egyedül hagyva, hol támogatással. De sikerült, ezért tudom, hogy lehetséges. Ez adja az erőt nap mint nap az emberek oktatása, coacholása és mediálása során. Szakmai tudásom elismeréseként  tizenéve a Magyar Újságíró Szövetség, az IFJ Nemzetközi Újságíró Szövetség tagja voltam továbbá a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF), a hazai Professzionális Coaching Egyesület és a Magyar Coach Egyesület tagja vagyok és az Országos Mediációs Egyesület (OME) elnökségi tagjává választott. Kétszer is bekerültem a WHO IS WHO Magyarországon és a WHO IS WHO Romániában című, a kiemelkedően sikeres emberek életrajzát tartalmazó lexikonba."

A beszélt nyelvek: magyar, angol, román, írok és olvasok franciául, olaszul és oroszul.

Csetneki Csaba, PCC coach, tréner, mentor

“Coachként abban támogatlak, hogy vedd kezedbe életed vezetését, és hozd ki magadból a maximumot vagy még annál is többet.”

Csaba az ICF által nemzetközileg, PCC (Professional Certified Coach) szinten minősített coach " üzleti, sport edző és tréner. Üzleti és privát ügyfeleivel folytatott munkája során az embodiment, mindfullness és tánc tapasztalataira alapuló módszertanokat is beépít a vállalati és szervezeti környezetben végzett fejlesztési projekjeibe.

Csaba több mint 15 év tapasztalattal rendelkezik a szolgáltató és a menedzsment tanácsadó szférában. Mérnöki és tanári egyetemi oklevéllel, valamint coach " üzleti edző posztgraduális diplomával rendelkezik. Sport coaching, team coaching, tréning és facilitálás területeken végzett továbbképzéseket Magyarországon, Németországban és az Egyesült Királyságban. Csaba elnökségi pozíciót tölt be a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozatában és kétszeres Európa Bajnok standard táncban.

A beszélt nyelvek: magyar, spanyol, angol
Breiner Tamás - tréner, kommunikációs szakember, mentalista

"Gyermekkorom óta foglalkoztatnak az emberi viselkedés titkai. Hamar megértettem, hogy ezek megfejtésének kulcsa az én kezemben van. Rájöttem, hogy könnyedén felismerhetem mások szándékait, ha nyitott szemmel járok a világban és a megfigyeléseimből következtetéseket vonok le. Nagyon jól jött ez a képesség, amikor munkám során szerettem volna jobban megérteni az emberek motivációit. Ez volt az eszköz, ami hozzásegített, hogy könnyebben teremtsek kapcsolatokat, kössek barátságokat, megértessem magam másokkal, egyszóval, hogy hatékonyabban kommunikáljak. Több mint húsz éve tartok szórakoztató előadásokat, színházi esteket, ahol a gyanútlan részvevők egy különleges és meghökkentő világba csöppennek. Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem bölcsészettudományi karán, kommunikáció szakon szereztem.  Célomul tűztem ki, hogy a megszerzett tapasztalataimat továbbadjam a metakommunikáció és a nonverbális kommunikáció témaköreinek oktatásában."
Dr.Csimáné Dr.Pozsegovics Beáta - egyetemi adjunktus a Kaposvári Egyetemen, senior okleveles coach, mediátor, tréner

"Férjemmel fiatalon megismerkedtünk, egybekeltünk - ma már három tinédzserkorú gyönyörű és sikeres gyermekünkkel élünk együtt boldogan. Velük én is „iskolába” mentem: 2004 és 2009 közt szereztem meg művelődésszervezői (KE), kulturális menedzseri (PTE), múzeumpedagógudi (ELTE) és személyügyi szervezői (PTE) végzettségeimet. A Kaposvári Egyetem Pedagógiai Karának  Felnőttképzési Tanszékének adjunktusaként 2004 óta folyamatosan oktatok, life coach-ként pedig hasznosítom az itt szerzett tapasztalataimat és fordítva: a képzéseken coach technikákkal is motiválom a hallgatókat. Az élet mindig elénk görget akadályokat  a kérdés az, hogy feladjuk és hátrafordulunk, kikerüljük, vagy átugorjuk-e. Én azt tanítom a gyerekeimnek,s a hallgatóimnak, amit vallok és megosztok az coacheekkal is: át tudod ugrani, csak hinned kell és kitartanod."
Császár írisz - sport coach, Granadában él és a sport coach képzésen való oktatásért hazalátogat

Mélyen hiszek az emberekben, abban, hogy mindenki különleges, egyedi és megismételhetetlen, hogy minden létnek célja van, és mindenkiben ott szunnyad az a végtelen potenciál, amit talán még nem lát és nem ismer, mégis meghatározza, hogy ki ő jelenleg és ki lehet belőle a jövőben, ha úgy dönt, hogy önmaga legjobb verziója szeretne lenni. Mindenki bőségre született (itt nem feltétlenül csak anyagi bőségre gondolok) és képes megteremteni azt, mindenki szeretni született és képes megteremteni a feltételeket ahhoz, hogy szerethessen, illetve szeretve legyen. Amikor egy coachee-val először találkozom, nem csupán azt látom, aki ő abban a pillanatban, hanem főkent azt, akivé válhat és válik majd, miután visszatalált saját esszenciájához és dolgozik rajta. Megengedem neki, hogy az én tükrömben annak lássa magát, aki ő valójában; a saját Univerzumának teremtőjének.

A beszélt nyelvek: magyar, spanyol, angol

Dr.Gulyás Kálmán - ny.szakállamtitkár, szenior mediátor,
  az Országos Mediációs Egyesület elnöke

"Békés természet vagyok"a  szó szoros értelmében: 1989-től hat éven keresztül az Országos Érdekegyeztető Tanácsban tanácskozások levezető elnökeként szereztem tárgyaláslevezetési és konfliktuskezelési tapasztalatot, 1996-tól pedig folyamatosan mediálok érdekvitákban. A Miniszterelnöki Hivatalban dolgoztam Címzetes államtitkárként és főtanácsadóként, a Szociális és Munkaügyi Minisztériumban szakállamtitkárként. 2010-től nyugdíjas vagyok, időmet a nagyszerű feleségemmel, a gyerekeimmel töltöm, imádok utazni, főzni és jó barátok közt lenni."

A beszélt nyelvek: magyar, német


Mege Tímea - marketing szakember, life coach, NLP Practitioner 


”Hiszem, hogy a  Céljaidban kell, hogy legyen kihívás! Ugyanakkor legyenek reálisak, elérhetőek, ne megvalósíthatatlanok. Fáradj el a munkában, de ne rokkanj bele!”

A beszélt szakmai nyelvek: magyar, angol, franciaSzófelhő: life coaching, business coaching, executive coaching, karrier coaching, leadership coaching, shadow coaching, intuitív , action coaching, training, csoportos coaching, coach szemléletű vezető, budapesti coaching, coaching képzés, üzletitréning, coaching tanfolyam, coaching magyarul, coaching angolul, coaching románul, coaching szupervizíó, párkapcsolati coaching, NLP, NLP Practitioner, Master NLP Practitioner, sport coaching, neurolingviszitkus programozás, pályaválasztási coaching, intuitiv coaching, lélekgyógyító coaching, mentor, mediáció, prevenciós mediáció, gazdasági mediáció, párkapcsolati mediáció, családi mediáció, tréning, szervezeti tréning, szervzetfejlesztés, tanácsadó, személyiségfejlesztés, önismeret, válás, társkeresés, békülés, békítés, közvetítés, szupervizíó, facilitálás.